Fotógaléria

KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft.

Mûanyag fröccsöntés

TERMÉKEK

Jármûipari mûanyag alkatrészek
A KALOplasztik Kft. rendkívül széles alkatrészskála elõállításával – a legegyszerûbbtõl a legbonyolultabbig – biztosítja a jármûvásárlók megelégedettségét. Termékeink minden magyarországi Suzukiban és egyes Opel modellekben is megtalálhatóak. Büszkék vagyunk arra, hogy 1992 óta a Magyar Suzuki Zrt. elsõ vonalbeli beszállítója vagyunk.
Jelentõs mennyiségben dolgozunk fel töltött, illetve töltetlen mûanyagokat, mint pl. ABS, PA, PE, POM, PP, PS.

Egyéb mûanyag termékek
Napjainkban a mûanyag termékek és alkatrészek felhasználása az élet bármely területén nélkülözhetetlen. A mûanyagok további elõnye az egyszerû újrafeldolgozhatóság, melyben a KALOplasztik Kft. több évtizedes tapasztalattal rendelkezik. Termékeink megtalálhatóak közvetlen lakókörnyezetünkben, a mezõgazdaság és a csomagolástechnika számos területén is. Ládáink egymásra rakhatóak, illetve egymásba süllyeszthetõek, rekeszeink feliratozhatóak.

Új Széchenyi terv

GÉPEK

KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft.

KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft.

KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft.

Mûanyagfröccsöntõ gépeinkkel széles méretskálán tudunk különbözõ mûszaki mûanyag cikkeket gyártani.

A legkisebb, 25 tonnás, a néhány grammos alkatrészt készíti el költséghatékonyan, míg a legnagyobb, 1500 tonnás, a több kilogrammos, egy méternél is hosszabb alkatrészek sorozatgyártására alkalmas.

A 25 különbözõ méretû és típusú gép közül biztosan megtaláljuk azt, amire az Ön termékéhez szükség van!