Fotógaléria

KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft.

Műanyag fröccsöntés

TERMÉKEK

Járműipari műanyag alkatrészek
A KALOplasztik Kft. rendkívül széles alkatrészskála előállításával – a legegyszerűbbtől a legbonyolultabbig – biztosítja a járművásárlók megelégedettségét. Termékeink minden magyarországi Suzukiban és egyes Opel modellekben is megtalálhatóak. Büszkék vagyunk arra, hogy 1992 óta a Magyar Suzuki Zrt. első vonalbeli beszállítója vagyunk.
Jelentős mennyiségben dolgozunk fel töltött, illetve töltetlen műanyagokat, mint pl. ABS, PA, PE, POM, PP, PS.

Egyéb műanyag termékek
Napjainkban a műanyag termékek és alkatrészek felhasználása az élet bármely területén nélkülözhetetlen. A műanyagok további előnye az egyszerű újrafeldolgozhatóság, melyben a KALOplasztik Kft. több évtizedes tapasztalattal rendelkezik. Termékeink megtalálhatóak közvetlen lakókörnyezetünkben, a mezőgazdaság és a csomagolástechnika számos területén is. Ládáink egymásra rakhatóak, illetve egymásba süllyeszthetőek, rekeszeink feliratozhatóak.

 

MŰANYAG LÁDÁK, REKESZEK TERMÉKLEÍRÁSA ›

Új Széchenyi terv

GÉPEK

KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft.

KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft.

KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft.

Műanyagfröccsöntő gépeinkkel széles méretskálán tudunk különböző műszaki műanyag cikkeket gyártani.

A legkisebb, 25 tonnás, a néhány grammos alkatrészt készíti el költséghatékonyan, míg a legnagyobb, 1500 tonnás, a több kilogrammos, egy méternél is hosszabb alkatrészek sorozatgyártására alkalmas.

A 25 különböző méretű és típusú gép közül biztosan megtaláljuk azt, amire az Ön termékéhez szükség van!