Fotógaléria

KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft. KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft.

Gumi fröccsöntés és préselés

TERMÉKEK

Járműipari gumialkatrészek
A gumi a járműiparban egyedülálló tulajdonságai révén ma már a futóműtől a motorig mindenütt nélkülözhetetlenné vált, mint tömítő, rezgéscsillapító vagy egyéb rugalmas csatlakozóelem. Motortéri csövek, átvezetők, gumirugók, ütközők, és tömítő-elemek sokasága készül gumiüzemünkben, és jut el naponta vagy hetente a szerelőszalagokhoz.

Az alábbi anyagokból állítjuk elő termékeinket: EPDM, CR, NR, NBR, NBR/PVC, SBR

"Bonding" technológia
2007-ben alapított üzemünkben tömítéseket, zárógyűrűket, gumialátéteket gyártunk az autóipar számára. Ez a technológia magas fokú pontosságot, precizitást igényel, melynek lényege, hogy a gumikeveréket fém alkatrészre vulkanizáljuk, amiből kiváló minőségű és nagy igénybevétel esetén is alkalmazható alkatrészeket állítunk elő, amelyeket az ipar minden területén megtalálhatunk.

Új Széchenyi terv

GÉPEK

KALOplasztik Műanyag- és Gumiipari Kft.

Gumiipari feldolgozó gépből 25 különböző áll rendelkezésre melyekkel az egészen kis alkatrészek, (néhány grammos), és a nagy, több kilós műszaki gumialkatrészek sorozatgyártása is megoldható.

Záróerejük 80 és 800 tonna között van.